Henkilöstöuutisia Teemasuomalaisessa, Sunnuntaisuomalaisessa ja Uutissuomalaisessa

  • Filosofian maisteri Riina Sydänmaanlakka, 35, on aloittanut syyskuun alussa  Teemasuomalaisen toimittajana. Sydänmaanlakka siirtyi työkiertoon Teemasuomalaiseen Suur-Jyväskylän Lehden toimittajan tehtävästä.

    Riina Sydänmaanlakka

Yhteiskuntatieteiden maisteri Taru Väänänen, 39, on aloittanut elokuussa Sunnuntaisuomalaisen toimittajana.  Väänänen tuli Sunnuntaisuomalaiseen työkiertoon sanomalehti Karjalaisen ajankohtaistoimittajan tehtävästä.

Taru Väänänen

Yhteiskuntatieteiden maisteri Henna Sotamaa-Leino, 41, aloittaa Uutissuomalaisen toimittajana lokakuun alussa.
Hän työskentelee tällä hetkellä Länsi-Uusimaan uutispäällikkönä ja on ollut siinä tehtävässä vuodesta 2014 asti. Hän on työskennellyt aiemmin mm. Nokian Uutisten uutistuottajana ja eri tehtävissä Aamulehdessä.

Henna Sotamaa-Leino
  • Tehtävät ovat määräaikaisia työkiertotehtäviä, joiden aikana tehtäviin valitut ovat työvapaalla varsinaisista tehtävistään.

Uutissuomalainen, Sunnuntaisuomalainen ja Teemasuomalainen ovat osa Mediatalo Keskisuomalaisen tytäryhtiötä Väli-Suomen Media Oy:tä.

Uutissuomalainen on Aamupostin, Etelä-Saimaan, Etelä-Suomen Sanomien, Iisalmen Sanomien, Itä-Hämeen, Itä-Savon, Karjalaisen, Keskisuomalaisen, Keski-Uusimaan, Kouvolan Sanomien, Kymen Sanomien, Länsi-Savon, Länsi-Uusimaan, Savon Sanomien ja Uusimaan yhteinen uutistoimitus. Lehdet tavoittavat yhteensä 1,56 miljoonaa suomalaista (lähde: Kansallinen Mediatutkimus 2020).

Sunnuntaisuomalainen on Mediatalo Keskisuomalaisen lehtien ja sanomalehti Karjalaisen yhteinen viikonvaihdetoimitus. Sunnuntaisuomalaisen juttuja julkaisevat lehdet tavoittavat 1,56 miljoonaa suomalaista (lähde: Kansallinen Mediatutkimus 2020).

Teemasuomalainen on Mediatalo Keskisuomalaisen lehtien ja sanomalehti Karjalaisen yhteinen teematoimitus. Teemasuomalaisen juttuja julkaisevat lehdet tavoittavat noin 2,6 miljoonaa suomalaista (lähde: Kansallinen Mediatutkimus 2020).