Useita nimityksiä Väli-Suomen Median toimituksiin

Yhteiskuntatieteiden maisteri Aino Heikkonen, 35, ja yhteiskuntatieteiden maisteri Laura Roininen, 41, on valittu toimittajiksi Sunnuntaisuomalaiseen.
Heikkonen aloittaa työssä maaliskuun alussa 2021 ja Roininen marraskuun alussa 2020.

Roininen on työskennellyt aiemmin sanomalehti Länsi-Uusimaassa.

Laura Roininen

Heikkonen työskentelee tällä hetkellä Etelä-Saimaan päivätuottajana. Aino Heikkonen

Graafisen viestinnän medianomi Suvi Lantta, 43, on nimitetty visualistiksi Teemasuomalaiseen. Hän työskentelee tällä hetkellä Teemasuomalaisessa visualistin sijaisena.

Suvi Lantta

Uutena toimittajana Teemasuomalaisessa aloittaa vuoden 2021 alussa valtiotieteen maisteri Tomi Kangasniemi, 48. Kangasniemi on työskennellyt kaupunkilehti Turkulaisessa vuodesta 2006.

Tomi Kangasniemi

Huhtikuun alussa 2021 uutena toimittaja Teemasuomalaisessa aloittaa filosofian maisteri Milja Kungas, 42. Kungas työskentelee tällä hetkellä uutistoimituksen esimiehenä Etelä-Suomen Sanomissa.

Milja Kungas

Filosofian lisensiaatti Markus Mattlar, 42, on valittu Uutissuomalaisen avoinna olleeseen toimittajan tehtävään. Hän aloittaa Uutissuomalaisessa vuoden 2021 alussa. Mattlar työskentelee tällä hetkellä sanomalehti Keskisuomalaisessa. Hän on työskennellyt viime aikoina Uutissuomalainen-deskissä ja uutistoimittajana. Aiemmin hän on työskennellyt Keskisuomalaisessa muun muassa pääkirjoitustoimittajana ja toimitussihteerinä.

Markus Mattlar

Tehtävät ovat määräaikaisia työkiertotehtäviä. Valitut ovat Uutissuomalaisessa, Sunnuntaisuomalaisessa ja Teemasuomalaisessa työskentelynsä ajan työvapaalla varsinaisista tehtävistään.

Teemasuomalainen on Mediatalo Keskisuomalaisen lehtien ja sanomalehti Karjalaisen yhteinen teematoimitus. Sunnuntaisuomalainen on lehtitalojen yhteinen viikonvaihdetoimitus. Uutissuomlalainen lehtitalojen yhteinen valtakunnallinen uutistoimitus.
Toimitukset ovat osa Väli-Suomen Mediaa, joka on Mediatalo Keskisuomalaisen tytäryhtiö.