Anna Kivinen ja Vanessa Valkama Uutissuomalaiseen

Uutissuomalaiseen avoimena olleisiin toimittajan tehtäviin valittiin Anna Kivinen ja Vanessa Valkama.

Kivinen on aloittanut Uutissuomalaisessa tammikuun alussa 2022, kun Juha Honkonen palasi Uutissuomalaisesta työkierron päätteeksi Etelä-Suomen Sanomiin.
Valkama on aloittanut Uutissuomalaisessa helmikuun alussa 2022, kun Sanna Inkinen palasi Uutissuomalaisesta työkierron päätteeksi Savon Sanomiin.

Uutissuomalainen on Mediatalo Keskisuomalaisen lehtien ja sanomalehti Karjalaisen yhteinen valtakunnan uutisointiin keskittyvä toimitus.

Kuva, joka sisältää kohteen henkilö, sisä Kuvaus luotu automaattisesti
Filosofian maisteri Kivinen, 38, työskenteli Keskisuomalaisen uutistoimituksessa uutistoimittajana. Hänellä on myös usean vuoden kokemus verkkotoimittajan ja toimitussihteerin työstä.

Kuva, joka sisältää kohteen henkilö, vaatetus, seinä, sisä Kuvaus luotu automaattisesti
Yhteiskuntatieteiden maisteri Valkama, 32, työskenteli Hämeen Sanomien uutistoimituksessa toimittajana ja verkkodeskitoimittajana sekä Sunnuntai-toimituksessa toimittajana.
Valkamalla on aiempaakin kokemusta yhteistoimituksessa työskentelystä. Hän oli toimittajana Lännen Median Helsingin toimituksessa vuodesta 2019 tammikuuhun 2021.

Uutissuomalaisen ja muiden Väli-Suomen Median toimitusten toimittajan tehtävät ovat määräaikaisia työkiertotehtäviä. Tehtäviin valitut ovat työvapaalla nykyisistä tehtävistään.